گزارش های حسابرسی باید بازتاب دقیق حقیقت مالی بانکها باشد
به گزارش وبی کارت، معاون تنظیم گری و نظارت بانک مرکزی اظهار داشت: کیفیت گزارش حسابرسی باید بگونه ای باشد که حقیقت و موجودیت بانکها و ارقام مندرج در صورت های مالی را به درستی نشان دهد.
به گزارش وبی کارت به نقل از مهر، جلسه ای با حضور فعالان حوزه حسابرسی شامل موسسات حسابرسی، بانک ها، اشخاص تحت نظارت بانک مرکزی، جامعه حسابرسی و اسناد رسمی بعنوان نهاد متولی حسابرسی در ایران برگزار گردید.
به گزارش وبی کارت به نقل از مهر، فرشاد محمدپور معاون تنظیم گری و نظارت بانک مرکزی، برگزاری نشست با حسابرسان را در آستانه مجامع بانک ها، فرصتی مناسب برای هماهنگی در دریافت گزارش های حسابرسی دانست و اظهار داشت: کیفیت گزارش حسابرسی باید بگونه ای باشد که حقیقت و موجودیت بانکها و ارقام مندرج در صورت های مالی را به درستی نشان دهد.
وی اضافه کرد: زمانیکه این ارقام به تأیید حسابرسان می رسد، از قابلیت اتکای بالایی برخوردار می شود و امید است با تعامل مناسب میان نهاد ناظر و حرفه حسابرسی، این هدف محقق شود.
محمدپور حسابرسان را یکی از مهم ترین بازوهای نظارتی بانک مرکزی عنوان نمود و خاطرنشان کرد: کیفیت بالای عملکرد حسابرسان، رابطه مستقیمی باکیفیت نظارت بانک مرکزی دارد. در این جلسه هم تأکیدات لازم بر ارتقا و بهبود کیفیت حسابرسی اشخاص تحت نظارت صورت پذیرفت.
وی ضمن اشاره به این که برای اولین بار، حسابرسی فناوری اطلاعات برای بانکها الزامی شده است، اظهار نمود: حسابرسان متعهد شدند حداکثر یک ماه بعد از تاریخ مجمع بانک ها، حسابرسی فناوری اطلاعات را آغاز کنند، چونکه یکی از حوزه هایی که با مخاطرات احتمالی همراه می باشد، حوزه فناوری و امنیت اطلاعات شبکه بانکی است.
معاون تنظیم گری و نظارت بانک مرکزی اضافه کرد: مقرر شد حرفه حسابرسی در این عرصه نوین، اهمیت بالای ی بازی کرده و به بانک مرکزی در اطمینان بخشی از رعایت الزامات امنیت و فناوری اطلاعات سیستم بانکی کمک نماید.
وی همینطور از تشکیل کارگروهی مشترک میان حرفه حسابرسی و بانک مرکزی با مشارکت سایر نهادهای ناظر همچون سازمان بورس و اوراق بهادار اطلاع داد و اظهار داشت: این کارگروه به ارتقاء ارتباط دوسویه میان حرفه حسابرسی و بانک مرکزی کمک کرده، زمینه نزدیکی دیدگاه ها و بهبود کیفیت حسابرسی را فراهم می سازد.
محمدپور ضمن اشاره به تفویض اختیارات به معاونت تنظیم گری و نظارت بانک مرکزی طبق جز ۲ ماده ۲۷ قانون بانک مرکزی، تصریح کرد: این ماده به معاونت تنظیم گری اجازه می دهد در شرایط خاص، از حسابرسان ویژه استفاده نماید.
وی تاکید کرد: در این نشست هم مقرر شد از ظرفیت حرفه حسابرسی بشکل بهینه برای انجام حسابرسی ویژه در موضوعات خاص استفاده گردد.
معاون تنظیم گری و نظارت بانک مرکزی در انتها تاکید کرد: تعامل مناسب با حرفه حسابرسی، که مسئولیت اطمینان بخشی به اطلاعات مالی و گزارشگری در واحد و بنگاه ها بخصوص بانکها و موسسات مالی و اعتباری را برعهده دارد، از اهمیت بالایی برخوردار می باشد و این همکاری به بهبود کیفیت گزارش ها منجر خواهد شد.
منبع: webycard.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب