آغاز پروازهای فرودگاه بم از هفته دولت

آغاز پروازهای فرودگاه بم از هفته دولت

به گزارش وبی کارت، مدیرعامل شرکت فرودگاه ها از پایان عملیات بهسازی باند فرودگاه تا هفته بعد اطلاع داد و اظهار داشت: بزودی پروازهای این فرودگاه برقرار خواهد شد.



به گزارش وبی کارت به نقل از مهر، فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی، امروز پنجشنبه ۹ مرداد در دومین روز از سفر خود به استان کرمان از فرودگاه بم بازدید نمود.
در جریان این بازدید، محمد امیرانی، مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، با تشریح اقدامات صورت گرفته در این فرودگاه اظهار داشت: عملیات بهسازی باند فرودگاه بم تا هفته بعد به صورت کامل تمام می شود و خط کشی آن هم انجام خواهد شد؛ فورا بعد از آن، فرودگاه برای بهره برداری آماده می شود.
به گفته وی، با راه اندازی سیستم روشنایی باند، پروازهای شب هم ظرف دو تا سه ماه آینده در این فرودگاه برقرار خواهد شد.
امیرانی در ادامه اعلام نمود: تابحال حدود ۱۹۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات شرکت فرودگاه ها برای این پروژه هزینه شده و حدود ۱۱۰ میلیارد تومان دیگر هم باید اختصاص پیدا کند. بدین سان در مجموع حدود ۳۰۰ میلیارد تومان برای بهسازی این فرودگاه هزینه خواهد شد. ۲۴۰ میلیارد تومان از این مبلغ صرف بهسازی باند فرودگاه برای آغاز پروازهای روز و ۶۰ میلیارد هم جهت راه اندازی سیستم روشنایی باند برای پروازهای شب هزینه می شود.
گفتنی است شب گذشته، فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی، در حاشیه جلسه شورای اداری مشترک شهرستان های بم، نرماشیر، فهرج، گنبکی و ریگان درجمع خبرنگاران اظهار داشت: پروازهای این فرودگاه در هفته دولت برقرار خواهد شد.


منبع:

0.0 / 5
12
1404/05/09
11:29:56
تگهای خبر: سیستم , هزینه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲
weby Card

webycard.ir - حق کپی رایت سایت وبی كارت محفوظ است

وبی كارت

معرفی کسب و کار شما در اینترنت
وبی کارت اولین برداشت، ماندگارترین باشد