سخنگوی شورای رقابت اعلام كرد؛

متوسط افزایش قیمت خودرو 30 درصد

متوسط افزایش قیمت خودرو 30 درصد

وبی کارت: به گزارش وبی کارت، سخنگوی شورای رقابت با اشاره به اینکه متوسط افزایش قیمت خودرو تا ۳۰ درصد است، اظهار داشت: وزارت صمت اجازه دارد که در قیمتهای اعلام شده از جانب شورای رقابت دست برده و قیمت را پایین تر هم اعلام نماید.



اسماعیل شجاعی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد گمانه زنی های افزایش قیمت خودرو و رشد ۷۰ تا ۸۰ درصدی قیمت خودرو، عنوان کرد: نکته اول این که شورای رقابت قیمتی اعلام نمی کند؛ شورای رقابت سیاست های کلی را تنظیم و دستورالعمل را به سازمان حمایت ارسال کرد و این سازمان هم محاسبات را انجام داده و نتیجه را به کارگروه خودروی شورای رقابت ارسال کرد.
سخنگوی شورای رقابت اضافه کرد: کارگروه خودرو با بررسی این محاسبات و تصویب در صحن شورای، نتیجه نهایی را به وزارت صمت ابلاغ نمود.
وی با اشاره به اینکه وزارت صمت مسئول اعلام قیمت است، اظهار داشت: ما سقف قیمتی در نظر گرفته ایم و وزارت صمت می تواند پایین تر از قیمتی که ما ابلاغ کرده ایم قیمت را تعیین و اعلام کند؛ بعنوان مثال اگر شورای رقابت برای خودرویی مجوز افزایش ۷۰ درصدی داده باشد اما وزارت صمت تشخیص دهد که این خودرو باید ۳۰ درصد افزایش قیمت یابد می تواند نظر خویش را اعمال نماید، ازاین رو ما عددی را اعلام نمی نماییم.
شجاعی در مورد این که ازاین رو وزارت صمت حق دارد که در مجوز شورای رقابت دست ببرد، خاطرنشان کرد: بله وزارت صمت این مجوز را دارد؛ منتهی نمی تواند از سقف مدنظر بالاتر ببرد و می تواند قیمت را پایین تر اعلام نماید. وزارت صمت شاید به علل مختلف بخواهد در مجوز قیمتها دست ببرد.
وی اضافه کرد: متوسط افزایش قیمت حدود ۲۷ تا ۳۰ درصد خواهد بود.
سخنگوی شورای رقابت در مورد این که آیا افزایش قیمت ۱۰۰ درصدی هم داریم، اظهار داشت: ما هیچ عددی اعلام نمی نماییم و وزارت صمت باید اعداد را اعلام نماید.
شجاعی تصریح کرد: ۱۰۰ تا ۱۵۰ درصد نسبت به قیمت موجود در بازار کاهش قیمت خواهیم داشت و قیمت های دلالی شکسته خواهد شد.


منبع:

1402/01/16
07:48:37
0.0 / 5
306
تگهای خبر: سازمان , مجوز
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
weby Card

webycard.ir - حق کپی رایت سایت وبی كارت محفوظ است

وبی كارت

معرفی کسب و کار شما در اینترنت