مدیركل بنادر و دریانوردی امیرآباد:

ترانزیت کالا ازبنادر شمالی ایران به ترکیه برای نخستین بار رقم خورد

ترانزیت کالا ازبنادر شمالی ایران به ترکیه برای نخستین بار رقم خورد

به گزارش وبی کارت مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد اظهار داشت: اولین محموله کود شیمیایی از یکی از کشورهای حوزه CIS به بندر امیرآباد جهت ترانزیت به کشور ترکیه وارد شد.



به گزارش وبی کارت به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، محمدعلی اصل سعیدی پور با اعلان اینکه ظرفیت بالای ترانزیتی بندر امیرآباد در کنار توان واردات و صادرات، یکی از اهداف مهم این مجموعه برای افزایش درآمدها و نقطه قوت کشور در شقوق مختلف حمل و نقل بین المللی خصوصاً در منطقه CIS است، گفت: اولین سری از محموله ترانزیتی کود شیمیایی به میزان ۵۰ هزار تن، از یکی از کشورهای حوزه CIS به بندر امیرآباد برای ارسال به کشور ترکیه وارد شد.
وی درباب تمایل تجار، بازرگانان و صاحبان کالاهای خارجی جهت ترانزیت کالا از بندر امیرآباد، اضافه کرد: این بندر بعنوان تنها بندر متصل به شبکه راه آهن سراسری در شمال کشور با ایجاد زیرساخت های لازم جهت تسهیل در استفاده از حمل و نقل چند وجهی زمینه ای را فراهم نموده است، تا طرف ترکیه ای با استقرار واگن بر روی اسکله های بندر امیرآباد جهت ترانزیت این محموله بوسیله حمل ریلی اقدام نماید.
مدیرکل بندر امیرآباد با اشاره به این که این نوع محموله ترانزیتی شامل کودهای شیمیایی گرانول اوره و کاربامید است، اظهار داشت: با توافق صورت گرفته مقرر است بخش های بعدی این محموله ترانزیتی در چند نوبت بوسیله بندر امیرآباد به ترکیه ارسال شود.
سعیدی پور با اعلان اینکه ترانزیت خارجی کالا امسال در بندر امیرآباد از رشد ۱۸۰ درصدی برخوردار بوده است ابراز امیدواری کرد: بندر امیرآباد با بهره گیری از موقعیت راهبردی قرارگیری در کریدور بین المللی شمال-جنوب و نگاه ویژه دولت برای استفاده از این ظرفیت، می تواند با همکاری و همیاری مسئولان امر، گام های بلندی را جهت توسعه اقتصاد دریا محور و ارتقا ارتباط اقتصادی با کشورهای همسایه بردارد.


منبع:

1400/10/21
15:58:03
0.0 / 5
451
تگهای خبر: سازمان
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
weby Card

webycard.ir - حق کپی رایت سایت وبی كارت محفوظ است

وبی كارت

معرفی کسب و کار شما در اینترنت