تازه ترین خبرها درباره مدیر عامل رایتل
به گزارش وبی كارت درحالی كه كمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام نموده بود ریاست مدیر عامل رایتل را قبول ندارد و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، این انتصاب را كان لم یكن اعلام نموده بود، ظاهرا دیوان عدالت اداری دستور توقف موقت حكم بركناری مدیرعامل این اپراتور را صادر كرده است.
به گزارش وبی كارت به نقل از ایسنا، بعد از سیدمجید صدری، محمدمهدی عطوفی مدیر عاملی اپراتور رایتل را برعهده گرفته بود، اما بهمن ماه سال گذشته، با استعفای وی، سعید كریم زاده بعنوان سرپرست مدیریت عامل رایتل انتخاب شد؛ تا این كه در نهایت ششم شهریورماه سال جاری، اعلام گردید كه مینا مهرنوش بعنوان مدیر عامل رایتل انتخاب شده است. اما مبحث انتخاب مدیرعامل رایتل بعنوان سومین اپراتور ارتباطی كشور، گرفتار حواشی بودتا جایی كه اعلام گردید این مورد در حال بررسی در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است.
بعد از اعلام رسمی نام مهرنوش بعنوان مدیر عامل رایتل، كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در جلسه شماره ۲۹۴ خود اعلام نمود كه با عنایت به نقش و اهمیت ارتباطات و فناوری اطلاعات بعنوان بستر ارائه خدمات عمومی و دولتی الكترونیك در كشور، الزامات احراز صلاحیت حرفه ای و تخصصی برای تصدی سمت های هیات مدیره، مدیران عامل و معاونین فنی دارندگان پروانه ارائه خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات با بیشتر از ۵۰۰ هزار كاربر را تصویب كرده است.
درحالی كه طی یك ماه گذشته خبر انتصاب مینا مهرنوش به سمت مدیر عاملی رایتل مطرح شده بود، بعد از اعلام خبر برگزاری جلسه معارفه وی بعنوان مدیر عامل جدید این اپراتور، كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، این انتصاب را فاقد وجاهت قانونی دانست.
در این میان برگزاری جلسه ای در شركت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) به صورت رسمی برای معرفی مدیرعامل رایتل و مشغول به كار شدنش صورت گرفت و وی كه قبل از آن مسئولیت معاونت تجاری رایتل را برعهده داشته و در سوابقش آمده بود دكترای اقتصاد بین الملل در حوزه تجاری سازی و بین الملل سازی استارتاپ ها با تمركز بر كسب وكارهای نوین در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را دارد، رسما مشغول فعالیت شد.
اما بعد از اعلام رسمی نام مهرنوش بعنوان مدیر عامل رایتل، كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات اعلام نمود كه با عنایت به نقش و اهمیت ارتباطات و فناوری اطلاعات بعنوان بستر ارائه خدمات عمومی و دولتی الكترونیك در كشور، الزامات احراز صلاحیت حرفه ای و تخصصی برای تصدی سمت های هیات مدیره، مدیران عامل و معاونین فنی دارندگان پروانه ارائه خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات با بیشتر از ۵۰۰ هزار كاربر را تصویب كرده است.
بنابراین، طبق این مصوبه باید صلاحیت حرفه ای اعضای هیات مدیره، مدیرعامل، قائم مقام و معاونان فنی و حرفه ای دارندگان پروانه ارتباطی و فناوری اطلاعات هنگام انتصاب از جانب رگولاتوری تائید شود.
از طرفی مهرنوش با مصوبه روز دوم شهریور هیات مدیره رایتل بعنوان مدیرعامل این اپراتور منصوب شده بود، در حالیكه دبیر كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات درباره وضعیت مدیران فعلی این جایگاه ها گفته است كه این مصوبه برای مدیران جدیدی كه از روز ۲۴ شهریور ۱۳۹۸ برای انتصاب پست های مدیریتی معرفی می گردند، لازم الاجراست و مدیران منصوب شده قبلی را شامل نمی شود؛ درنتیجه این سوال مطرح بود كه آیا با وجود، انتصاب مدیر عامل جدید قبل از مصوبه كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، همچنان از نظر رگولاتوری وجاهت قانونی ندارد؟
در این میان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هم 27 شهریورماه 98 در واكنش به انتصاب مدیرعامل رایتل، اظهار نمود: امروز با آقای شریعتمداری در دولت در اینباره گفتگو كردیم و وزیر كار گفتند كه مصوبه كمیسیون تنظیم مقررات لازم الاجراست؛ این احكام كان لم یكن تلقی می شود و به مدیران زیرمجموعه شان كه از این مصوبه آگاه بودند و حكم را صادر كردند، تذكر جدی می دهند.
اما به تازگی و بنا به شكایت رایتل، دیوان عدالت اداری در حكمی، این بركناری را به صورت موقت، متوقف كرد. برپایه حكمی كه دیوان عدالت اداری صادر و در تاریخ ۶ مهر ماه ابلاغ كرده است، بركناری مدیرعامل رایتل تا زمان بررسی های بیشتر، متوقف می شود و بدین ترتیب مینا مهرنوش همچنان مدیرعامل رایتل خواهد ماند. همینطور برپایه این حكم، سایر اپراتورها هم تا زمان نهایی شدن این موضوع، برای انتخاب مدیرعامل جدید نیازی به اجرای مصوبه ۲۵۹ رگولاتوری ندارند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب