هشدار درباره دریافت پیام هایی كه شماره حساب دارند

پیش از واریز پول، تماس بگیرید!

پیش از واریز پول، تماس بگیرید!

به گزارش وبی كارت برخی كلاهبرداران تلاش می كنند با ارسال شماره حساب از راه موبایل یا حساب شبكه های اجتماعی افراد، به سوءاستفاده و كلاهبرداری مالی اقدام نمایند، ازاین رو طی تماس با فردی كه به شما پیغام فرستاده می توانید از صحت پیام و هویت ارسال كننده مطمئن شوید.


به گزارش وبی كارت به نقل از ایسنا، طبق اظهارات مشتركان گاهی پیامك هایی با شماره ناشناس كه در آن از افراد در خواست واریز وجه به نام و شماره كارتی مشخص شده است، برایشان ارسال می شود. این مورد یكی از شیوه های كلاهبرداری از حساب های بانكی است كه سودجویان با انجام مهندسی اجتماعی پیامكی را با مضمون عرضه شماره حساب برای واریز وجه به صورت رندوم و اتفاقی به برخی از شماره تلفن های از پیش تعیین شده ارسال می كنند تا شاید فردی در همان لحظه مترصد دریافت شماره حساب یا واریز پول به حساب فرد دیگری باشد و به سبب تشابه زمانی و عجله در واریز وجه، پول را به حساب این افراد واریز نماید.
در این باره امیر صفری - كارشناس فناوری اطلاعات - در گفتگو با ایسنا با بیان این كه بهترین راهكار هنگام دریافت شماره حساب، تماس تأیید است، اظهار داشت: معمولاً اگر یك غریبه به شما پیغام دهد، احتمال كمی دارد كه برای شماره حساب پولی واریز كنید. بنابراین كلاهبرداران در صورتی می توانند به این كار اقدام نمایند كه خویش را جای یك آشنا جا بزنند. ازاین رو اگر با شماره ای و حتی شماره ی یكی از آشنایان برایتان پیامی فرستاده شد، حتما مكالمه تلفنی داشته باشید و جویا شوید كه خود فرد پیغام را فرستاده باشد.
وی افزود: ما معمولاً اسامی افرادی كه می شناسیم را ذخیره می نماییم و اسامی افراد در پیام رسان ها و شبكه های اجتماعی هم مشخص است. اگر كسی با شماره آشنا به شما پیامك داد و درخواست پول كرد و یا یكی از دوستانتان در تلگرام یا اینستاگرام و سایر شبكه های اجتماعی به شما پیغام داد كه برایش پول واریز كنید، با این احتمال امكان دارد اینستاگرام و تلگرامش هك شده باشد و از راه شماره تلفن یا اكانتش برای شما پیغام بفرستند، با وی تماس گرفته و یك تأیید مكالمه ای بگیرید.
كدهایی كه برایتان ارسال می شود را برای كسی نخوانید
این كارشناس هم چنین درباره ی سوءاستفاده ای كه برخی افراد از پیامك های ارسالی به فرد می كنند، توضیح داد: خیلی از اكانت ها در پیام رسان ها و شبكه های اجتماعی، برای فعال شدن پیامك می فرستند. گاهی امكان دارد با فردی تماس بگیرند و درخواست كنند پیامك ارسالی را برایشان بخوانید؛ در صورتیكه باید دقت داشته باشید پیامك و كدی كه برایتان ارسال می شود را برای فرد دیگری نخوانید.
صفری با اشاره به لینك های مخربی كه برای افراد ارسال می شود، بیان كرد: در صورت مواجهه با لینك هایی كه برایتان ارسال می شود هم باید محتاط باشید، چونكه امكان دارد بدافزار باشد كه با باز كردن آن لینك، بدافزاری دانلود شده و به سبب آشنایی نداشتن شما، اجرایی شود. برای مقابله با این موضوع، می توانید از آنتی ویروس معتبری استفاده كنید كه برای اینترنت هم ایمن باشد و حفاظت وب (Internet security) داشته باشد كه در مرورگر وب، تهدیدات را شناسایی كند.
وی با بیان این كه اگر موارد امنیتی را رعایت نكنید، كار برای خلافكار سایبری راحت می شود، اظهار نمود: اگر سیستم شما آپدیت نباشد، می توانند از نقص های امنیتی نرم افزارهایتان برای نفوذ به گوشی یا كامپیوتر سوءاستفاده كنند. در موبایل ها هم می توانید از یك حفاظت مرورگر (secure browser) برای مرور وب استفاده كنید كه تهدیدات وب را شناسایی می كند و همینطور لازم است آنتی ویروس به روز داشته باشید كه ویروس ها را شناسایی می كند.



5.0 / 5
5189
1398/03/03
23:50:16
این مطلب را می پسندید؟
(2)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
weby Card

webycard.ir - حق کپی رایت سایت وبی كارت محفوظ است

وبی كارت

معرفی کسب و کار شما در اینترنت