خضریان در تشریح جلسه كمیسیون اصل ۹۰:

عملکرد دستگاهها درباره ی زنجیره ارزش نان ارزیابی شد

عملکرد دستگاهها درباره ی زنجیره ارزش نان ارزیابی شد

به گزارش وبی کارت، سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس اظهار داشت: در این نشست عملکرد دستگاهها درباره ی زنجیره ارزش نان ارزیابی و قرار شد شیوه نامه پخت نان کامل مشخص شود.



به گزارش وبی کارت به نقل از مهر، علی خضریان در توضیح جلسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی درباره ی افزایش کیفیت غنی سازی نان و بررسی عملکرد دستگاهها درباب زنجیره ارزش نان، اظهار داشت: این جلسه با حضور مدیرعامل شرکت تجاری دولتی، مدیران ارشد وزارت خانه های جهاد کشاورزی، بهداشت و اقتصاد و مرکز پژوهش های مجلس اجرا شد.
وی توضیح داد: نان پرمصرف ترین ماده استفاده در سبد خانوارهای ایرانی بوده و کیفیت آن بصورت مستقیم بر سلامت خانواده تأثیرگذار است. تأثیر مصرف نان کامل در پیش گیری از ابتلاء به انواع بیماریها همچون مشکلات قلبی عروقی، دیابت و مشکلات گوارشی در تحقیقات گوناگون اثبات شده اما با توجه به این مسائل سبوس در خیلی از کارخانجات کشور از آرد جدا می شود و این آرد ارزش غذایی بسیار پایینی دارد.
خضریان افزود: در همین خصوص کمیسیون اصل نود در راستای ارتقای سلامت خانوارها و کاهش هزینه بخش درمان با بهره گیری از ظرفیت نظارتی خود به موضوع افزایش دسترسی مردم به نان کامل در ایران و اصلاح استاندارد کاهش درصد سبوس گیری آردهای سنتی ورود کرده و از نظر نظارتی سوال های مشخصی برای توقف روند اشتباه فعلی بیان نمود.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس اضافه کرد: افزایش کیفیت غنی سازی و کاهش ضایعات نان و رفع تأثیرات زیان بار مصرف نان سفید توسط خانوارها و بررسی عملکرد دستگاه های مسئول درباب زنجیره ارزش نان و ارتقای راندمان از موضوعات مطروحه در این نشست بود که نمایندگان تشکل های صنفی و مراکز پژوهشی نظرات خودرا در این خصوص بیان نمودند.
خضریان اظهار داشت: قرار شد استاندارد آرد کامل مشتمل بر سبوس و جنین گندم و درصد نم زدگی برای انواع نان های سنتی توسط سازمان ملی استاندارد ظرف مدت سه ماه تدوین شود و یک الی سه آسیاب دار به عنوان تولیدکننده آرد کامل در همه استانها از طرف شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با هماهنگی وزارت امور اقتصاد و دارایی مورد حمایت قرار گیرند.
وی اشاره کرد: همین طور تدوین شیوه نامه پخت نان کامل ظرف مدت دو ماه توسط وزارت بهداشت، سازمان ملی استاندارد و سایر بخش های ذیربط انجام پذیرد و نرخ متفاوتی برای تولیدکننده آرد و نان کامل توسط وزارتخانه های کشور، جهاد کشاورزی و صمت تعیین شود.

1402/06/21
20:13:44
0.0 / 5
253
تگهای خبر: استاندارد , دستگاه , سازمان , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲
weby Card

webycard.ir - حق کپی رایت سایت وبی كارت محفوظ است

وبی كارت

معرفی کسب و کار شما در اینترنت