لزوم تمرکز معاونت های اقتصادی مناطق آزاد بر جذب سرمایه گذار
وبی کارت: نشست بررسی عملکرد معاونت های اقتصادی سازمان های مناطق آزاد در سال 1403 و ارائه اهداف و برنامه های اقتصادی برای سال 1404 اجرا شد.
به گزارش وبی کارت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، نشست بررسی عملکرد معاونت های اقتصادی سازمان های مناطق آزاد در سال ۱۴۰۳ و ارائه اهداف و برنامه های اقتصادی برای سال ۱۴۰۴ با حضور دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، معاونین و مدیران اقتصادی دبیرخانه شورای عالی و معاونین اقتصادی سازمان های مناطق آزاد کشور اجرا شد.
در این جلسه، عملکرد معاونت های اقتصادی سازمان های مناطق آزاد در عرصه های مختلف همچون سرمایه گذاری، توسعه صادرات، بهبود فضای کسب وکار و تحقق فاکتورهای اقتصادی بررسی و ارزیابی شد.
رضا مسرور، دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در این جلسه بعد از استماع گزارش معاونین اقتصادی مناطق، معاونت اقتصادی هر سازمان را قلب تپنده آن دانست و اظهار داشت: دبیرخانه شورای عالی و سازمان های مناطق آزاد برای جذب سرمایه گذاری طراحی شده اند و لازم است تلاش ها در این زمینه بالاتر از گذشته افزایش یابد.
وی با تأکید بر اهمیت توانمندی در ارائه و معرفی فرصت های سرمایه گذاری اظهار داشت: توانایی در معرفی مؤثر پروژه ها به سرمایه گذاران و اشراف بر جزییات طرح ها از الزامات معاونت های اقتصادیست.
دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از معاونین اقتصادی سازمان های مناطق آزاد خواست، حداکثر تا هفته آتی، ۱۰ فرصت سرمایه گذاری اولویت دار مناطق خودرا به دبیرخانه شورای عالی ارسال نمایند.
مسرور همین طور اصرار کرد که GDP هر منطقه باید مشخص و اعلام گردد و معاونت ها وظیفه دارند بصورت خودارزیابی، وضعیت خودرا برمبنای فاکتورهای ده گانه توسعه اقتصادی در مقایسه جهانی بررسی نمایند.
وی با اشاره به اهمیت فضای کسب وکار، رضایت سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی اظهار داشت: برای ما، رضایت سرمایه گذاران در اولویت است و باید به آنها به مفهوم واقعی احترام بگذاریم؛ برخی نارضایتی ها که به دبیرخانه شورای عالی منتقل شده باید با جدیت در مناطق حل و فصل شود.
دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از معاونین اقتصادی سازمان های مناطق آزاد خواست تا چند پروژه تحول آفرین در مناطق را معرفی کنند که بتوانند به عنوان هسته تحول اقتصادی این مناطق باشند.
در ادامه این جلسه، بر الزام اتصال سامانه های صدور مجوز سرمایه گذاری و جواز تأسیس به درگاه ملی مجوزها تا پایان اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ تأکید شد. این اقدام در امتداد اجرای تکالیف برنامه هفتم توسعه صورت می گیرد.
مسرور خطاب به معاونین اقتصادی سازمان های مناطق آزاد اشاره کرد: شما مسئول ایجاد امید در جامعه هستید. باید با روان سازی فرآیندها و بازاریابی اثربخش، زمینه جذب سرمایه گذاری بیشتر را فراهم کنید.
وی همین طور شفاف سازی اطلاعاتی، حذف رانت و حل مشکلات پروژه های معطل مانده و سرمایه گذاران بلاتکلیف را از دیگر اولویت های اساسی در مناطق مطرح کرد.
دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در آخر با اشاره به اهمیت هم افزایی مناطق آزاد و نقش کلیدی معاونت های اقتصادی اظهار داشت: انتظار داریم معاونت های اقتصادی هر سازمان بدرخشند و با عملکردی جدی و اثربخش، موتور محرک توسعه اقتصادی مناطق و کشور باشند. با کمک یکدیگر باید تحولی جدی در مناطق آزاد رقم بزنیم و منشأ رشد برای کشور باشیم.
در این جلسه هر یک از معاونان اقتصادی سازمان های مناطق آزاد به بیان اقدامات و گزارش عملکرد سازمان های متبوع خود پرداختند و معاونین دبیرخانه شورای عالی نیز راهکارهایی برای دستیابی به اهداف پیش رو ارائه دادند.
منبع: وبی كارت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب