ماده 33 قانون، چتری حمایتی بر سر کشاورزان
وبی کارت: قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی، از اجرای موفق ماده 33 قانون برنامه هفتم پیشرفت و پوشش بیمه فراگیر گندم، جو، برنج و سایر محصولات اساسی کشاورزی آگاهی داد.
به گزارش وبی کارت به نقل از مهر، علیرضا آل امین، قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی در سیما، اظهار داشت: صندوق بیمه کشاورزی با پرداخت ۶ هزار میلیارد تومان غرامت در سال گذشته، حمایت خودرا از کشاورزان نشان داد و با اشاره به پیشروی ایران در بیمه کشاورزی در منطقه، از کشاورزان خواست تا از بیمه فراگیر محصولات اساسی بهره مند شوند.
وی به تشریح اقدامات و برنامه های صندوق بیمه کشاورزی در امتداد اجرای قانون برنامه هفتم توسعه و پشتیبانی از کشاورزان پرداخت و اضافه کرد: ماده ۳۳ قانون برنامه هفتم توسعه، الزام قانونگذار به بیمه فراگیر کالاهای اساسی نظیر گندم، جو، برنج، حبوبات، گوشت قرمز، گوشت سفید، شکر، ذرت و دانه های روغنی در مقابل حوادث طبیعی، خشکسالی و سرمازدگی است.
قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی این اقدام را در امتداد پشتیبانی از کشاورزان و افزایش ضریب اطمینان تولیدکنندگان دانست و اضافه کرد: در سال قبل نزدیک به ۶ هزار میلیارد تومان غرامت به کشاورزان پرداخت شده است.
آل امین اظهار داشت: هم اکنون نزدیک به ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار از اراضی زیر کشت گندم، چه دیم و چه آبی، باید بیمه شود و همکاری خوبی با وزارت جهاد کشاورزی و بانک کشاورزی دراین خصوص انجام شده است.
قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی با اشاره به صدور نزدیک به یک میلیون فقره بیمه نامه در عرصه زراعت، به همکاری با شورای قیمت گذاری محصولات کشاورزی و بنیاد ملی گندم کاران در تعیین محل پرداخت حق بیمه کشاورزان از محل مطالبات خرید تضمینی اشاره نمود و اظهار داشت: کشاورزان با مراجعه به ماده قانونی مربوطه، از مزایای این بیمه بهره مند شوند.
علیرضا آل امین با اعلان اینکه امسال گندم و دانه های روغنی تحت پوشش این بیمه قرار گرفته اند، اظهار امیدواری کرد که سایر محصولات نیز در سال های آتی بصورت فراگیر بیمه شوند.
این مسئول دولتی با اشاره به بیمه الزامی طیور که هم اکنون ۹۰ درصد آن تحت پوشش است، اظهار داشت: ایران جز ۳ کشور پیشرو در بیمه طیور در دنیا است و غرامت ها بصورت آنلاین پرداخت می شود.
وی عنوان کرد: بیمه کشاورزی موجب می شود مرغداران با خیال آسوده به فعالیت خود ادامه دهند و در صورت بروز خسارت، دولت بوسیله حق بیمه، غرامت را پرداخت می کند.
آل امین اظهار کرد: پروسه پرداخت خسارت های بیمه به کشاورزان بوسیله یک سامانه آنلاین به اجرا درآمده است. این مبادرت به منظور تسهیل و تسریع در انجام پرداخت ها و کاهش زمان انتظار کشاورزان برای دریافت خسارت ها انجام شده است.
وی اشاره کرد: این سیستم برخط با هدف افزایش کارآیی و شفافیت در پرداخت ها طراحی شده و انتظار می رود که به بهبود وضعیت مالی کشاورزان و کاهش نگرانی های آنها کمک نماید.
منبع: وبی كارت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب