شناسایی زنجیره تأمین کنندگان تجهیزات نوین آبیاری ضروریست

شناسایی زنجیره تأمین کنندگان تجهیزات نوین آبیاری ضروریست

به گزارش وبی کارت، بانک مرکزی پیشنهاد کرد صندوق پشتیبانی از صادرات بخش کشاورزی برای پوشش نوسانات نرخ ارزی راه اندازی شود.



به گزارش وبی کارت به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، نماینده بانک مرکزی در نشست بررسی موانع و مشکلات توسعه صادرات خدمات فنی و مهندسی و تجهیزات نوین آبیاری اظهار داشت: مشکلات زیاد است و در شرایط فعلی، پیشنهاد می نماییم صندوق پشتیبانی از صادرات بخش کشاورزی برای پوشش نوسانات ارزی ایجاد شود.
حسین شرح نهراز از وزارت جهاد کشاورزی خواست پیشنهاد ایجاد این صندوق در بودجه سال ۱۴۰۲ را مطرح و یک ردیف بودجه ای برای آن پیشبینی شود.
وی اضافه کرد: اگر صادرات کالاهای کشاورزی برای رشد اقتصادی مهم می باشد و اشتغال ایجاد می کند، باید از صادرکنندگان حمایت نماییم.
شرح نهراز با بیان اینکه عوامل خارجی از کنترل و اراده صادرکنندگان خارج است، عنوان کرد: بخشی از عوامل، جنبه کشوری دارد و موضع اخیر اتحادیه اروپا و چین روی پول ملی کشور تاثیر گذاشته است.
وی اظهار داشت: برای رفع بخشی از مشکلات صادر کنندگان، ما در جلسه ای پیشنهاد داده ایم گمرک ایران ارزش کالاهایی که صادر کننده داخلی بر مبنای اسناد و مدارک تسلیمی طبق ماده (۱۶) قانون امور گمرکی اعلام می کند، بپذیرد.
نماینده بانک مرکزی در عین حال نقل و انتقال پولی را از مشکلات عمده صادرکنندگان دانست و اظهار داشت: چاره هایی را برای نقل و انتقال ارزی پیگیری کرده ایم.
در این نشست، رئیس کمیسیون توسعه صادرات اتاق بازرگانی ایران هم با بیان اینکه صادرات در شرایط تحریم صورت می گیرد و باید بر مبنای حقیقت ها حرکت کرد، عنوان کرد: دیپلماسی می تواند به صادرات کالاها کمک نماید، اما صادرکنندگان باید به بخش دیپلماتیک کشور در جهت توسعه صادرات، برنامه دهند و خواست ها و اقدامات لازم را درخواست کنند.
امیر عابدی اضافه کرد: به علت مشکلات ارزی و اقتصادی لازم است برای صادرات کالاها، مقطعی برنامه ریزی نماییم و بخش خصوصی در تعاملات بین المللی باید واقع بین باشد.
وی از تشکیل کارگروه تخصصی صادرات تجهیزات نوین آبیاری حمایت و خاطرنشان کرد: تشکیل این کارگروه برای ساماندهی و مستندسازی، اقدام خوبی به حساب می آید.
عابدی بر شناسایی اولویت های بازارهای تجهیزات نوین آبیاری تاکید ورزید و اظهار داشت: میزان ظرفیت های تولید و صادرات تجهیزات نوین آبیاری صادر شده به سایر کشورها هم باید مشخص شود.
وی قیمت محصول را مهم ترین دغدغه صادرکنندگان دانست و اذعان داشت: بخش خصوصی، اختلاف قیمت در بازار را باید تحمل کند.
رئیس کمیسیون توسعه صادرات اتاق بازرگانی ایران در همین حال شناسایی و تشکیل یک زنجیره تأمین از مجموعه تولیدکنندگان لوازم و تجهیزات نوین آبیاری توسط بخش خصوصی را برای توسعه صادرات مهم خواند.
وی افزود: این کمیسیون در حمل کالا، کارهای لجستیکی و قراردادهای بین المللی، در کنار صادرکنندگان لوازم و تجهیزات نوین آبیاری است.
در ادامه این نشست، سرپرست میز صنایع غذایی و لبنی دفتر توسعه صادرات وزارت جهاد کشاورزی بر بازاریابی و فرهنگ سازی در حوزه لوازم و تجهیزات نوین آبیاری در کشورهای هدف تصریح کرد و اظهار داشت: در این خصوص معاونت آب و خاک، دفتر امور بین الملل و سازمان های تخصصی وزارت خانه می توانند از راه وزارت امور خارجه کشور در کشورهای هدف برای مذاکرات اولیه زمینه سازی و رایزنی کنند.
کیوان کاظمی اضافه کرد: برای رفع پاره ای از مشکلات صادراتی در قسمت لوازم و تجهیزات نوین آبیاری میتوان از تجربیات صادر کنندگان بخش کشاورزی بهره برد.
وی در رابطه با رقابت پذیری و رفع مشکل قیمت کالاهای تولید داخل، بیان داشت: سازوکارهای زیادی در قسمت محصولات کشاورزی مانند مشوق ها و کاهش یا حذف تعرفه ها برای شرکت هایی که دارای قدرت رقابت پذیری هستند، داریم.
وی پیشنهاد کرد برای حمایت و پشتیبانی از ورود به بازارهای خارجی، یک کمیته دائمی با مشارکت بخش خصوصی تشکیل و اقدامات بخش های خصوصی و دولتی در قالب این کمیته، پی گیری شود.
در این نشست، نماینده سازمان ملی استاندارد ایران در مورد تدوین استانداردهای جدید به منظور توسعه صادرات، اعلام آمادگی کرد.
عباسیان اضافه کرد: تابحال در حوزه آبیاری و لوله و اتصالات، استانداردهای زیادی تدوین شده که در سایت این سازمان قابل دسترسی است.

1401/09/23
11:47:54
0.0 / 5
463
تگهای خبر: استاندارد , تخصصی , خدمات , سازمان
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
weby Card

webycard.ir - حق کپی رایت سایت وبی كارت محفوظ است

وبی كارت

معرفی کسب و کار شما در اینترنت