مدیرعامل آبفای كشور در پاسخ ؛

هدر رفت ۱۳ درصدی شبكه آب تهران

هدر رفت ۱۳ درصدی شبكه آب تهران

به گزارش وبی کارت مدیرعامل شرکت آبفای کشور اظهار داشت: میزان هدررفت حقیقی شبکه آب تهران حدود ۱۳ درصد است در حالیکه ۲۴ درصد شبکه عمری بالغ بر ۲۵ سال و احتیاج به اصلاح دارد.



محمدرضا جانباز مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور در نشست خبری در پاسخ به خبرنگار مهر درباره میزان فرسودگی شبکه آب پایتخت اظهار داشت: به صورت دقیق نمی توان رقم نهایی را برای آن اعلام نمود اما به صورت کلی ۲۴ درصد شبکه آب تهران عمری بالغ بر ۲۵ سال دارند این در شرایطی است که عمر مفید خطوط آب و فاضلاب به صورت میانگین ۲۵ سال ارزیابی می شود.
وی اظهار داشت: طبق برنامه ریزی انجام شده آبفای کشور باید هر ساله ۲۰ درصد طول شبکه آب و فاضلاب کشور در هر استان اصلاح گردد اما در حقیقت چنین اتفاقی رخ نمی دهد چون که نرخ آبی که در اختیار مردم قرار می گیرد با هزینه تمام شده اصلی آن اختلاف فاحشی دارد. ازاین رو اینکه گفته می شود اغلب شرکتهای آبفای کشور ورشکسته هستند اشاره به همین حقیقت دارد.
جانباز در پاسخ به پرسش دیگر مهر درباره سرانه آب کشور و تهران هم اظهار داشت: سرانه آب مصرفی در بخش خانگی کشور در هر شبانه روز ۱۷۰ لیتر به ازای هر شخص است، این در شرایطی است که همین میزان مصرف آب در کشورهای توسعه یافته که میزان بارندگی آنها و منابع آبی شأن از ایران بیشتر است حدود ۱۲۰ لیتر به ازای هر نفر در شبانه روز است.
به گفته این مقام مسئول شرکت آبفای کشور برنامه هایی را در چارچوب سیاست های تعرفه ای و قانونی، ترویج دهندگی کاهنده های مصرف آب و همینطور برنامه های فرهنگی و تبلیغاتی در نظر گرفته است که در سطح کشور اعمال شده است اما میزان مصرف آب سرانه در بعضی استان ها مانند تهران بالا و در بعضی استان ها مانند مشهد و یزد پایین است.
جانباز در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار مهر درباره میزان هدررفت آب در شبکه آبرسانی پایتخت هم توضیح داد: هدررفت بدون درآمد آب حدود ۲۳ درصد است و هدر رفت حقیقی حدود ۱۳ درصد است که به صورت جد پیگیر کاهش دادن آن هستیم اما باید بدانیم که کاهش هدر رفت آب شبکه به رقمی کمتر از ۱۰ درصد امر بسیار دشواری است و هزینه قابل توجهی نیاز دارد.
این مقام مسئول در ادامه ضمن اشاره به اینکه ۷ درصد به تعرفه آب مشترکین خانگی و ۱۶ درصد به تعرفه مشترکین آب پرمصرف اضافه شده است، اظهار داشت: از محل این افزایش تعرفه که البته به علت اختلاف فاحش هزینه تولید و هزینه پرداختی، رقم درشتی را شامل نمی گردد، در طرح های کاهش مصرف آب و همینطور اصلاح شبکه استفاده می نماییم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور عنوان کرد: به صورت کلی ۶۰ درصد مشترکین آب کشور خوش مصرفند، ۶ درصد بد مصرف و ۳۴ درصد پرمصرف هستند.
جانباز تصریح کرد: فعلاً هیچ برنامه ای برای افزایش تعرفه آب برای سال ۱۴۰۰ در دستور کار نیست که این اقدام نیازمند دریافت مصوبه جدیدی است که در دستور کار ما فعلاً قرار ندارد و مصوبه ای هم نداریم.
ادامه دارد…


منبع:

1399/12/25
01:47:44
0.0 / 5
1131
تگهای خبر: تبلیغات , هزینه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
weby Card

webycard.ir - حق کپی رایت سایت وبی كارت محفوظ است

وبی كارت

معرفی کسب و کار شما در اینترنت